Pengambilan Dijamin
Profesional, pakar tempatan
Pembatalan PERCUMA

Tentang kita


Siapa kita?

Kumpulan Syarikat Paradise adalah perintis dalam industri pelancongan & pelancongan dengan 30 tahun pengalaman. Kami kini berada di sini untuk berkhidmat dan menyediakan pelanggan kami dengan perkhidmatan sewa kereta yang unggul dengan kereta ekonomi terbaik yang terdapat di Malaysia. Selain itu, kami percaya kepuasan pelanggan yang lengkap adalah fokus utama penubuhan kami. Kami sangat menghargai nilai menyediakan pelanggan kami dengan perkhidmatan sewa kereta yang cepat dengan wajah mesra

Rangkaian kami

Kumpulan kumpulan syurga adalah kerjasama beberapa syarikat yang berfungsi dengan sinergi. Lebih-lebih lagi, kita mempunyai rangkaian yang luas di Malaysia dan negara-negara lain di dunia iaitu India, Nepal, Singapura dan Eropah. Kakitangan kami terlatih untuk menyampaikan perkhidmatan dan kepakaran peribadi untuk memastikan keperluan pelanggan dan kemudahan mereka adalah keutamaan kami.

Apa yang kita sukai?

Kami berminat dengan kemudahan pelanggan dan kepuasan mereka. Kami sentiasa berusaha untuk menjadikannya lebih selesa dan boleh dipercayai untuk menggunakan perkhidmatan kami. Menawarkan penyewaan kereta cepat kepada pelanggan kami adalah salah satu bidang utama perhatian. Selain itu, berusaha lebih keras untuk mencipta keselesaan dan kebolehpercayaan untuk pelanggan kami adalah sebahagian utama lain yang kami fokus.
Kenapa kita?

Kami menawarkan perkhidmatan penyewaan kereta ekonomi yang terbaik di Malaysia. Dengan pelbagai pilihan kereta ekonomi yang sesuai untuk pelanggan antarabangsa dan tempatan kami. Selain itu, kami menawarkan beberapa harga kereta sewa terbaik di Malaysia. Dengan pelanggan kami yang berkembang dari rantau seperti Eropah, dan Timur Tengah, penyewaan kereta Paradise hanya mencari masa depan yang cerah untuk melayani pelanggan yang lebih gembira. Kami boleh menyediakan perkhidmatan terbaik dan sokongan pelanggan yang optimum jika anda memilih Paradisecars untuk penyewaan kereta anda di Kuala Lumpur, Penang, Johor Bahru dan Klia.

Top