Pengambilan Dijamin
Profesional, pakar tempatan
Pembatalan PERCUMA

Terma & Syarat


Maklumat penting
Sila baca dengan teliti

LESEN MEMANDU
Keperluan:
Apabila anda memilih kereta, anda perlu:

    Pasport atau kad pengenalan diri (Malaysia)
    Lesen memandu
    Kad kredit

Anda mesti sekurang-kurangnya 23 untuk memandu kereta ini.

WANG JAMINAN
MYR 1,000.00
Semasa pengambilan, pemandu utama akan meninggalkan deposit keselamatan yang dikembalikan sebanyak MYR 1,000.00 pada Kad Kredit atau Kad Debit mereka. Proses pembayaran balik untuk kad debit dengan 30 hari selepas memulangkan kereta. Tunai tidak diterima.
Kakitangan kaunter akan mengesahkan berapa banyaknya ini.
Kad yang Diterima:
                            American Express | Kad Master | Kad Visa

KELEBIHAN KEROSAKAN
MYR 3,000.00
Jika kerja badan kereta rosak, anda diliputi oleh Penepian Kerosakan Perlanggaran. Ini bermakna bahawa yang paling anda bayar ialah kerosakan lebihan (MYR 3,000.00).
Perlindungan ini hanya sah jika anda mematuhi terma perjanjian sewa itu. Ia tidak meliputi (cth. Untuk menunda atau di luar jalan), atau apa-apa di dalam kereta (mis. Kerusi kanak-kanak, peranti GPS atau barangan peribadi).

POLISI FUEL
Sama Sama
Dasar Bahan Api Adil: Sila kemukakan kereta dengan jumlah bahan api yang sama seperti ketika diambil. Syarikat penyewaan kereta akan mengenakan bayaran untuk setiap suku tahun yang hilang tangki.

Peraturan Sempadan Sempadan dan Sempadan
Sila ambil perhatian bahawa perjalanan rentas sempadan tidak dibenarkan dengan syarikat sewa kereta ini.
Kenderaan tidak boleh diambil sama ada di antara pulau atau di Tanah Besar.

Pelanjutan Sewa:
Sekiranya anda ingin melanjutkan penyewaan anda melebihi tarikh penamatan asal, adalah penting agar stesen penyewaan dinasihatkan serta-merta dan bayaran pendahuluan yang diperlukan supaya perlindungan insurans diperpanjang. Kegagalan berbuat demikian mungkin bermakna Penyewa memandu kenderaan tanpa insurans. Mana-mana jam tambahan akan dikenakan sebagai satu hari sewa penuh jika kereta itu kembali melebihi tempoh tangguh 1 jam.

Pembatalan, Tiada Rancangan
Pembatalan Tempahan Prabayar

    Sekiranya anda membatalkan 48 jam atau lebih sebelum penyewaan anda bermula, wang yang telah anda bayar akan dikembalikan.
    Sekiranya anda membatalkan tempoh 48 jam sebelum pengambilan, wang yang telah anda bayar akan dikembalikan, tolak kos sewa 1 hari.
    Sekiranya anda gagal muncul pada masa dan tarikh yang dipersetujui, dan / atau menyediakan semua dokumentasi yang diperlukan, dan / atau
    Untuk menyediakan kad kredit dengan dana yang tersedia di atasnya, syarikat sewa kereta boleh menolak anda kereta.
    Tiada bayaran balik untuk sewa yang belum digunakan atau pulangan awal.

Caj Tempatan Mandatori

    Anda bertanggungjawab terhadap sebarang caj dan denda, termasuk tol, caj kesesakan, tiket laju dan tempat letak kereta atau denda trafik.

Top